CONTRACTES DE MANTENIMENT CALDERES DE CREMADOR DE GASOIL

CONTRACTES DE MANTENIMENT CALDERES DE CREMADOR DE GASOIL

CONTRACTES DE MANTENIMENT AMB CALDERES DE CREMADOR DE GASOIL Tenim un equip de persones que es dediquen solament al manteniment de les instal·lacions de calefacció, a la producció d’aigua calenta, aire condicionat, ventilació i piscina. I amb una gran experiència des de fa molts anys. Disposem d’una flota de vehicles equipats amb totes les eines, aparells de control mesura i una gamma amplia de peces de recanvi per a cremadors de les marques: Elco, Roca... El manteniment adequat de les instal·lacions de calefacció ajudarà a estalviar, allargarà la vida de la instal·lació i en millorarà la seguretat. Oferim als clients la possibilitat d’un servei de 24/h de cremador amb el contracte de manteniment que inclou: Neteja de l’interior de la caldera. Neteja base de la xemeneia fins al registre. Neteja del cremador. Control de la cambra de fums. Revisió del dipòsit d’aigua calenta sanitària i verificació dels ànodes. Verificació dels aparells de control i regulació. Inspecció dels refractaris de la caldera. Posta a punt i reglatge del cremador, deixant-lo a punt de marxa. Control de la part hidràulica: vàlvules de tres vies, vàlvules de seguretat, d’emplenament i de buidat del circuit de la calefacció, circuladors d’aigua (bombes) i canonada de la sala de calderes. Revisió de la part elèctrica de la sala de calderes. Elaboració d’un informe de la sala de calderes, justificant el rendiment de combustió i de la instal·lació. Injectors inclosos. L’ analitzador de productes de la combustió professional Testo està equipat idealment per a tots els treballs de mediació a la indústria de la calefacció. Permet mesurar el nivell de CO a l’ambient. En mesurar la temperatura diferencial facilita, per exemple, l’ajustament del cremador, per donar un rendiment màxim a la caldera i un consum mínim amb uns nivells ambientals òptims. Controls amb l’analitzador: contingut de CO2, O2, Temperatura fums, Temperatura ambient, rendiment...

CONTRACTES DE MANTENIMENT AMB CALDERES DE CREMADOR DE GASOIL
Tenim un equip de persones que es dediquen solament al manteniment de les instal·lacions de calefacció, a la producció d’aigua calenta, aire condicionat, ventilació i piscina. I amb una gran experiència des de fa molts anys.

Disposem d’una flota de vehicles equipats amb totes les eines, aparells de control mesura i una gamma amplia de peces de recanvi per a cremadors de les millors marques

El manteniment adequat de les instal·lacions de calefacció ajudarà a estalviar energia i allargarà la vida de la instal·lació i en millorarà la seguretat.

Oferim als clients la possibilitat d’un servei de 24/h de cremador amb el contracte de manteniment que inclou:
Neteja de l’interior de la caldera.
Neteja base de la xemeneia fins al registre.
Neteja del cremador.
Control de la cambra de fums.
Revisió del dipòsit d’aigua calenta sanitària i verificació dels ànodes.
Verificació dels aparells de control i regulació.
Inspecció dels refractaris de la caldera.
Posada a punt i reglatge del cremador, deixant-lo a punt de marxa.
Control de la part hidràulica: vàlvules de tres vies, vàlvules de seguretat, d’emplenament i de buidat del circuit de la calefacció, circuladors d’aigua (bombes) i canonada de la sala de calderes.
Revisió de la part elèctrica de la sala de calderes.
Elaboració d’un informe de la sala de calderes, justificant el rendiment de combustió i de la instal·lació.
Injectors inclosos.
L analitzador de productes de la combustió professional

Controls amb l’analitzador: contingut de CO2, O2, Temperatura fums, Temperatura ambient, rendiment…