Som especialistes en calefacció per terra radiant

Som especialistes en calefacció per terra radiant

Realitzem instal·lacions de fontaneria i calefacció, sent especialistes en calefacció per terra radiant.
La tecnologia de calefacció per terra radiant disminueix el consum energètic augmentant el confort de l’usuari. La distribució de l’aire escalfat en l’ambient és uniforme, desapareixent els punts calents a les habitacions. En aprofitar la inèrcia del sòl la temperatura necessària d’impulsió de la caldera és molta més baixa que en una calefacció per radiadors, fet que suposa uns estalvis entre un 30 i un 40% en comparació amb una calefacció convencional.
Aquests sistemes de calefacció no només són aplicables al sector residencial, sens dubte són el millor per al seu local d’oficines o comercial, nau industrial, instal·lacions esportives, aplicacions ramaderes …
Demaneu-nos informació sobre els avantatges de la instal·lació d’un sistema de calefacció per terra radiant en lloc d’un sistema convencional i no tindrà dubtes.

Realitzem instal·lacions de fontaneria i calefacció, sent especialistes en calefacció per terra radiant. La tecnologia de calefacció per terra radiant disminueix el consum energètic augmentant el confort de l'usuari. La distribució de l'aire escalfat en l'ambient és uniforme, desapareixent els punts calents a les habitacions. En aprofitar la inèrcia del sòl la temperatura necessària d'impulsió de la caldera és molta més baixa que en una calefacció per radiadors, fet que suposa uns estalvis entre un 30 i un 40% en comparació amb una calefacció convencional. Aquests sistemes de calefacció no només són aplicables al sector residencial, sens dubte són el millor per al seu local d'oficines o comercial, nau industrial, instal·lacions esportives, aplicacions ramaderes ... Demaneu-nos informació sobre els avantatges de la instal·lació d'un sistema de calefacció per terra radiant en lloc d'un sistema convencional i no tindrà dubtes.